FAQ

Odgovori na često
postavljana pitanja

Ovo pitanje je ključno za razumijevanje kako će se novo rješenje uklopiti u već postojeću infrastrukturu i kako će se minimizirati prekidi u poslovanju tijekom implementacije.

Pitanje je usmjereno na razumijevanje procesa pripreme i pred-razvojne analize koje Leniris provodi kako bi se osiguralo da rješenje odgovara specifičnim poslovnim potrebama naručioca.

Ovo je bitno za poduzeća koja djeluju u reguliranim sektorima poput osiguranja, bankarstva i medicine, gdje nepoštivanje regulativa može imati ozbiljne posljedice.

Pitanje istražuje kako naručilac može biti uključen u proces razvoja i kako to pomaže u edukaciji i preuzimanju vlasništva nad rješenjem.

Ovo pitanje se fokusira na post-projektne usluge koje su ključne za dugoročnu održivost i evoluciju IT rješenja, posebno u brzo mijenjajućim industrijskim i zakonskim okruženjima.

Ovo pitanje istražuje metode koje Leniris koristi za testiranje svojih rješenja kako bi osigurao da su ona pouzdana i spremna za krajnje korisnike prije puštanja u rad.